Politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Denne persondatapolitik træder i kraft med øjeblikkelig virkning fra og med den 25. maj 2018 for eksisterende kunder samt nye kunder. Denne persondatapolitik erstatter alle tidligere versioner.

§ 1. Generelt

Persondatapolitikken beskriver, hvordan SQUASHGEARpro indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine personlige oplysninger. 

SQUASHGEARpro lægger stor vægt på en omhyggelig håndtering af personoplysninger og vi behandler derfor personlige oplysninger med største forsigtighed.

Vi følger retningslinjerne fra databeskyttelseslovgivningen/GDPR (General Data Protection Regulation), hvilket bl.a. indebærer:

  • at vi tydeligt gør kunderne opmærksom på, hvad formålet er med vores behandling af personoplysninger.
  • at vi begrænser vores registrering af personoplysninger til oplysninger, der er nødvendige for lovlige formål.
  • at vi, i visse tilfælde hvor det skulle være påkrævet, beder om din udtrykkelige tilladelse til at behandle dine personoplysninger.
  • at vi respekterer din ret til at få indblik i dine personoplysninger samt at forlange disse rettet eller slettet.

§ 2. Ansvarlig for personlige oplysninger

SQUASHGEARpro er ansvarlig for dine personlige oplysninger samt håndteringen af disse oplysninger sker i overensstemmelse med loven. Vi videregiver kun oplysninger til følgende:

Fragtfirmaet: Navn, adresse, Telefonnummer, pakkevægt (ved krav om toldbehandling overleveres købsfakturaen)

Betalingsudbyderen: Ordrebeløb til behandling af kreditkortbetaling. Kreditkortbetaling håndteres af Bambora og SQUASHGEARpro har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

Google Analytics: Regional information baseret op ip-adresse til brug for statistik.

§ 3. Vi behandler disse personoplysninger om dig

Når du benytter vores hjemmeside, registrerer vi enkelte oplysninger om dig. Vi beder udelukkende om personoplysninger, som led i de ønskede tjenester. De oplysninger vi indsamler er følgende:

  • Kontaktoplysninger, Faktureringsadresse, telefonnummer, e-mail adresse
  • Ordrehistorik
  • Kundenummer, login information
  • IP-adresse, enhedsinformation, geografisk information for google analytics

§ 4. Derfor behandler vi oplysninger om dig

4.1 Oprettelse som kunde

Brugen af SQUASHGEARpro forudsætter, at du først opretter dig som kunde, således at du kan følge din ordre, printe faktura og se tidligere ordrer. Efter tilmeldingen gemmer vi dine indtastede personoplysninger under det valgte brugernavn, beskyttet af adgangskode. Vi gemmer ligeledes disse oplysninger, således at vi kan kontakte dig som led i vores opfyldelse af aftalen med hensyn til levering.

Vi videregiver ikke de oplysninger tilknyttet dit brugernavn til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at opfylde den aftale, du indgår med os, eller såfremt at lovgivningen forlanger det. 

4.2 Behandling af din ordre

Når du afgiver en ordre til os, behandler vi den under brug af dine personoplysninger. Når du bestiller levering hos SQUASHGEARpro vidergiver vi din leveringsadresse til leveringsfirmaet for at opfylde aftalen. Bestiller du varer udenfor et EU land, er vi forpligtet til at videregive information om produkterne købt til speditionsfirmaet, til brug for toldbehandling. 

4.3 Personfølsomme oplysninger

Vi indsamler ikke, og behandler ikke personfølsomme oplysninger, såsom oplysninger om køn, CPR numre, fødselsdatoer, religion og tilsvarende. 

4.4 Nyhedsbrev

Vi tilbyder et nyhedsbrev, hvori vi informerer om vores produkter og/eller tjenester. Som standard er nyhedsbrevet deaktiveret når du registrerer dig som kunde. Du skal aktivt aktivere dette. Du kan til enhver tid ændre dette i din konto. 

§ 5. Indsigt og sletning af personlige oplysninger

Du kan til enhver tid bede os slette dine personlige oplysninger samt konto.

 

§ 6. Videregivelse til tredjepart

Vi kan videregive dine oplysninger til vores samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere medvirker til at opfylde aftalen, hvilket er begrænset til fragtfirmaet, betalingsindløseren samt sidestatistik til google.

§ 7. Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies. 

§ 8. Google Analytics

Vi anvender Google Analytics (GA) og anonymiseret besøgsdata sendes til Google. Google anvender den indsamlede information til side statistik og ingen personlig information videregives.

§ 9. Sikkerhed, kryptering (SSL)

SQUASHGEARpro benytter krypterede forbindelser (SSL, secure sockets layer) til at beskytte al udveksling af oplysninger.


Nye varer

Tilbud

Alle tilbud

Producenter