Zateq Tornado 2 badminton racket

390,48 NOK

Veil. salgspris 1.301,59 NOK

Basert på 1 omtale

Zateq Tornado 2 badminton racket. Tornado serien er en serie av badminton racketer spesialdesignet for klubbspillere, og kan brukes helt fra nybegynnere til seriose badmintonspillere. Tornado serien er laget av høy modulus karbon som er forbedret ved bruk av nano-teknologi, noe som gir deg en av de fineste racketer på markedet. Zateq har valgt å fokusere fullt ut på denne serien rettet mot et bredt spekter av badmintonspillere.
Serien består av 3 badminton racketer, som har systematisk ulike spesifikasjoner for å matche ulike aktører, mens den grunnleggende teknologi og rammedesign er beholdt. Det betyr at du kan finne akkurat den badminton racket du leter etter.
Tornado 2 er et letspillelig badminton racket for spilleren som vil svinge raskt. Den er ideell for spillere som ikke har de store krefter, men teknikken er i orden, Junioren, senior eller dame spiller som ønsker en superlett badminton racket. Ramme vekt på 82 gram sikrer en stabil konstruksjon, mens hodet let balanse 295 mm sikrer at den føles veldig lett.
Ramme Vekt: 82 gram
Balanse: 295 mm
Avstivet med: ZB072
Grip: Zateq Moistsorb
Leveres med full cover.
Tornado 4 - for all-round-spiller
Tornado 6 - til spiller som ønsker linje til linje.