Fortrydelsesret.

SQUASHGEARpro giver 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i ubrugt stand og i original emballage. Dette betyder at forseglingen af squash ketchere ikke må være brudt, ligesom det heller ikke vil kunne accepteres hvis strenge er mærket af spil osv., da det efterfølgende vil være at betragte som en brugt vare. Det er meget vigtigt at alle vore kunder har en sikkerhed for at de købte varer er af den ypperste kvalitet og stand. Såfremt at varerne er brugte vil de ikke blive taget retur, og evt. omkostning for videre forsendelse og ansvar hviler hos kunden. Såfremt at der, grundet særlige omstændigheder, er givet dispensation for dette, (brug siden Kontakt for dette), så skal en udskrift af denne bekræftelse medsendes.

Returnering.

Returnering sker på købers egen risiko, ligesom denne selv skal afholde omkostningerne til dette. Alle varer købt hos SQUASHGEARpro, som ønskes tilbageleveret, returneres til en dansk adresse.

Alle returvarer returneres til:

SQUASHGEARpro

Lichtenbergs Gade 6

DK-8700 Horsens

Danmark

VIGTIGT: For uafhentede pakker leveret til ikke EU lande, herunder Norge, tillægges et returneringsgebyr på DKK 526.00, ligesom Fragt og evt. toldbehandling ikke refunderes. Dette er omkostningen som SQUASHGEARpro afholder for returnering, uddeklarering fra modtagerlandet, samt indeklarering i Danmark.

For returnering af uafhentede pakker i EU lande opkræves den faktuelle returomkostning, op til EUR 33.50 afhængig af pakkestørrelse, vægt og modtagerland.

I henhold til loven om fjerndistance salg er kunden ansvarlig for returomkostningerne ved evt. fortrydelse af købet, uanset om fortrydelsesretten benyttes ved at nægte modtagelse eller kunden selv står for returnering.


Nye produkter

På tilbud

Produsenter